M:040 870 756

 
 
VSTOP
ZA
UPORABNIKE
Registracija ali prijava
Je to vaš prvi obisk?

Registrirajte se za izvajanje storitev. Za nejasnosti nas pokličite!

Pozabljeno geslo - Pozabljeno uporabniško ime

Uporabnik
Geslo
Zapomni si me

SAMOOCENJEVANJE

Preizkusite svoje znanje
s pomočjo naših
online testov

SPLETNI UČNI
PORTAL

Utrjevanje in osvajanje
znanja na daljavo

ANIMACIJE

Vaša digitalne vsebina
lahko zaživi tudi na
internetu

IZOBRAŽEVANJE
NA PRIMERIH

Utrjevanje in osvajanje
znanja na daljavo

Inforia, Robert Babčec s.p. je ponudnik izobraževanj s področja računalništva in informatike, za fizične in pravne osebe. Izvajamo tudi vzdrževanja računalniških ter informacijskih sistemov, svetovanje in pomoč pri postavitvi, vzdrževanju  in nakupu računalniške opreme.

Izdelujemo spletne strani in spletne trgovine s CMS sistemi Magento, Wordpress, Joomla, Drupal, Woocommerce, Virtuemart, OpenCart.

Klasični izobraževalni programi za fizične in pravne osebe, so sestavljeni tako, da ustrezajo kriterijem in ciljem, ki si jih zadajo stranke. Naš delovni repertoar ponuja tudi multimedijske predstavitve, glasbene podlage, spletne strani in grafično oblikovanje.


Kvaliteto opravljenih storitev podjetja Inforia, Robert Babčec s.p. zagotavljajo reference strank in metodologija, ki je plod razvoja in dolgoletnih izkušenj sodelavcev podjetja.

NOVOSTI

Izvajamo ugodno in kvalitetno vzdrževanje informacijskih sistemov. Optimizacija informacijskega sistema in delovnih procesov prihrani čas, denar ter prinaša le prednosti. Za pripravo ponudbe nas kontaktirajte na info@inforia.si

MNENJA TEČAJNIKOV

 
 

Prijavite se na e-obvestila