M:040 870 756

 
 
VSTOP
ZA
UPORABNIKE
Registracija ali prijava
Je to vaš prvi obisk?

Registrirajte se za izvajanje storitev. Za nejasnosti nas pokličite!

Pozabljeno geslo - Pozabljeno uporabniško ime

Uporabnik
Geslo
Zapomni si me

Zakaj inforia:

  • prilagodljivost
  • strokovnost
  • praktičnost
  • uporabnost

Računalniška izobraževanja so namenjena

ljudem in podjetjem, ki potrebujejo praktično znanje, ki omogoča izpolnitev želja in uresničitev zastavljenih ciljev. Izobraževanja izvajamo individualno in v skupinah v neposredni bližini vašega doma, na vašem domu ali sedežu podjetja.

Računalniške tečaje izvajamo v Kranju, Ljubljani ter po dogovoru v ostalih lokacijah Slovenije.

Storitve zajemajo:

- celovite programe po meri, ki si jih lahko ogledat v Kategoriji celovitih računalniških tečajev,

- individualni tečaj (v naših poslovnih prostorih ali na vaši lokaciji),

- tečaj po meri, ki se zgradi na podlagi pogovora s svetovalcem,

- praktična usposabljanja na primerih,

- seminarje (novosti v posameznih sistemih, orodjih).

 

ZAKAJ SE IZOBRAŽEVATI

Hiter tempo modernega življenja prinaša stalne tehnološke novosti, ki se jim mi kot uporabniki moramo prilagajati, da lahko sledimo trendom. Z vsako napravo, sistemom in okoljem se uporabniku pojavijo številna vprašanja na katere navadno ne zna odgovoriti ali pa za njih nima dovolj časa. "Kako se naredi to?", "Kako se spremeni tisto tam?" so redna vprašanja za vsakega, ki dela z računalniškimi napravami.

Izobraževanje ob delu vam pomaga pridobiti hitrost pri vsakodnevnih opravilih, katerih edini namen ni, da pridobljen čas izkoristite še za dodatno delo, ampak, da dnevne rutine manj stresno opravite ter si ne povzročate skrbi ter izgube časa, zaradi neznanja samega. Tisti občutek nesigurnosti lahko z našimi tečaji po meri, ki omogočajo pridobitev znanja zgolj z namenom dviga produktivnosti, hitro odpravite. Za dvig produktivnosti, zmanjšanja časa pri rutinskih delih, zmanjševanja stresa izkoristite ugodno izobraževanje zaposlenih, ki jih ponuja Inforia.

Naši tečaji računalništva so namenjeni podjetjem, društvom, javnim ustanovam, posameznikom, skratka vsakemu človeku, ki uporablja računalnik, tablico ali pameten telefon. Po zaključenem izobraževanju vi nadzorujete računalnik in ne računalnik vas!

 

NOVOSTI

Izvajamo ugodno in kvalitetno vzdrževanje informacijskih sistemov. Optimizacija informacijskega sistema in delovnih procesov prihrani čas, denar ter prinaša le prednosti. Za pripravo ponudbe nas kontaktirajte na info@inforia.si

MNENJA TEČAJNIKOV

 
 

Prijavite se na e-obvestila